Samen met vrienden of familie een team aanmoedigen tijdens een wedstrijd, wist je dat dit ook kan in het buitenland? Ga mee met georganiseerde voetbalreizen en geniet van een fantastisch voetbal avontuur. Een reis waarbij je je niet druk hoeft te maken om alles te regelen, maar waar een groot gedeelte al voor je is geregeld! Het maakt niet uit welk team je support, de organisatoren hebben een heel breed aanbod aan voetbalreizen. Grote kans dat de jouwe er tussen zal zitten! Ontdek snel of voetbalreizen iets voor jou kan zijn en pak je koffer!

Tips voor voetbalreizen

Om er een geslaagde voetbalreis van te maken kun je van tevoren alvast een aantal dingen regelen. Als eerst is het goed om te weten welke voetbalreizen er zijn, en naar welke clubs en wedstrijden je zou willen gaan. Houd in gedachten dat populaire wedstrijden snel uitverkocht kunnen zijn, het kan dus handig zijn om een tweede keus te hebben. Als je een keuze hebt kunnen maken en geboekt hebt, kun je ook een onderzoek doen naar de stad waar je heen gaat. Zo kun je bijvoorbeeld alvast kijken naar welke bezienswaardigheden de stad te bieden heeft! Want naast de voetbalwedstrijd, heb je vaak ook tijd om de stad in te gaan, of andere dingen te ondernemen. Zorg ervoor dat je alles bij je hebt, voetbalreizen hebben een hoop inbegrepen, maar natuurlijk niet wat je nodig hebt aan kleding, eten, paspoorten en andere benodigdheden voor een vakantie! Vergeet niet om op tijd bij het stadion te zijn, je wilt de wedstrijd niet missen! Ga op tijd richting het stadion, vooral bij populaire clubs zullen veel toeschouwers zijn, en kan het dus wat langer duren voordat je op je plek zit. In het stadion komen toeschouwers ook van de tegenstander. Hoewel er niet snel gejuicht zal worden voor de tegenpartij, komt iedereen hier met hetzelfde doel: er een fantastische avond van maken. Zorg ervoor dat je je op een gepaste manier gedraagt, zodat iedereen een positieve ervaring beleeft. Dat is tenslotte waar iedereen voor komt! 

Wat zit er inbegrepen

Bij voetbalreizen zit een hele hoop inbegrepen. Natuurlijk de wedstrijd, maar er is nog veel meer moois. Je hoeft je geen zorgen te maken over het regelen van een accommodatie om in te verblijven. Dit is al geregeld door de organisatie die voetbalreizen promoot. Zij regelen ook het vervoer van en naar het vliegveld. Bij aankomst op het vliegveld staan er chauffeurs klaar om jullie naar het hotel te vervoeren. Over het algemeen zijn de voetbalreizen in de wat grotere steden te vinden. Dit betekent vaak dat er een goed openbaar vervoersnet is. 

Het kan zijn dat er bepaalde excursies bij inbegrepen zitten, dit verschilt per aanbieder. Het kan ook zijn dat er korting gegeven wordt bij bepaalde activiteiten. De activiteiten kunnen van alles zijn, van de kathedraal in de stad beklimmen tot een stadiontour van de wedstrijd die jullie gaan bezoeken.