Autowasstraten in Dordrecht staan bekend om hun eersteklas services en behandelingen, waardoor ze een handige halte zijn voor autobezitters die hun auto een goede schoonmaakbeurt willen geven. Van basis was- en waxbehandelingen tot meer gespecialiseerde opties, er is voor elk wat wils als je naar de autowasstraat in Dordrecht gaat. Hier vind je een aantal van de aangeboden diensten en behandelingen.

Basis was- en waxbehandelingen:

De meest eenvoudige autowasstraten in Dordrecht bieden eenvoudige was- en waxbehandelingen om je auto er op zijn best uit te laten zien. Dit zijn onder andere wasbeurten met zeep die vuildeeltjes losweken, gevolgd door een wasbehandeling die de glans verzegelt en beschermt tegen stof en UV-stralen. Sommige autowasstraten bieden zelfs pakketten aan met polijstdiensten, zodat je auto zijn oorspronkelijke glans terugkrijgt.

Interieurreiniging:

Naast de basisverzorging van de buitenkant bieden veel autowasstraten ook interieurreiniging aan voor degenen die het interieur van hun auto grondig willen reinigen. Dit kan bestaan uit het stofzuigen van tapijten, het reinigen van ruiten, het schrobben van bekledingsstof, het afvegen van plastic oppervlakken of zelfs het reinigen van vloermatten met stoom indien gewenst. Het is de perfecte manier om zich te ontdoen van geurtjes of vervelende vlekken veroorzaakt door huisdieren of kinderen!

Motor Detailing Services:

Voor degenen die een extra niveau van zorg willen voor hun motoronderdelen, zijn veel autowasstraten gespecialiseerd in het detailen van motoren. Dit kan de levensduur van je auto verlengen door roestvorming te voorkomen en hardnekkig vuil van moeilijk bereikbare plekken onder de motorkap te verwijderen. Motordetailing is vooral belangrijk tijdens de wintermaanden, wanneer de ophoping van zout de gezondheid van de motor kan schaden als er niet op tijd iets aan wordt gedaan.

Andere speciale diensten:

Naast deze kerndiensten bieden veel autowasstraten ook speciale behandelingen aan zoals lakbeschermingsfolies die permanente schade als gevolg van krassen of slijtage door omgevingsinvloeden helpen voorkomen; keramische coatings die water afstoten en beschermen tegen verbleken; tinten van ruiten; airco’s vernieuwen; wielen uitlijnen; banden draaien; remblokken vervangen; olie verversen; accu’s vervangen; koplampen vernieuwen; emissietests uitvoeren; roest verwijderen ;en andere gerelateerde autozorgbehoeften.

 

Zoals je kunt zien, zijn er tal van diensten beschikbaar bij autowasstraten in Dordrecht die verder gaan dan alleen het wassen en in de was zetten van je auto – zodat je alles wat je nodig hebt onder één dak krijgt! Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige wasoplossing of naar iets uitgebreiders zoals motordetailing of lakbeschermingsfolies – je vindt het bij een van de vele autowasstraten in de stad!